E V E N G E D U L D . . .

Laden..

Een keurmerk dat voor betrouwbaarheid staat

In jouw webwinkel staan alleen betrouwbare producten te koop. Maar hoe overtuig je de klant hiervan?

Een eerlijk product beschikt over de volgende criteria:

Conversie optimalisatie

Trek twijfelende klanten over de streep en optimaliseer je conversie met behulp van het Zoomnetic keurmerk. Met dit keurmerk maak je kernbaar dat je een product met het betrouwbaarheidskeurmerk aanbied.

Tevens optimaliseer je de vindbaarheid van het product dankzij keyword optimalisatie. 

Verbeter je merkimago

Met het betrouwbaarheidskeurmerk maak je kenbaar dat het product kritisch getest op betrouwbaarheid is. Zo toon je aan dat het product deugd en minimaliseer je de aankoopdrempel. 

Zoomnetic is er zowel voor de consument als de ondernemer. De missie is een eerlijk product voor de klant en betere prestaties voor de verkoper.

Hogerop in de zoekresultaten

Doordat je het betrouwbaarheidskeurmerk bijvoegt in je productomschrijving op bol.com, Amazon of je eigen website, genereer je meer keywords die de vindbaarheid doen verbeteren en optimaliseer je het web-verkeer naar het betreffende product. Of dit nu een eigen website of verkoop listing is.

Het streven is 25% meer clicks op een adverterend product dat beschikt over het Zoomnetic keurmerk.

Betere prestaties als verkoper

Grote platformen als Bol.com en Amazon waarderen het wanneer je producten beschikken over het betrouwbaarheidskeurmerk. Zo toon je aan dat je een kwalitatief en betrouwbaar product verkoopt wat je verkoopprestaties doen verbeteren. 

Achter de schermen zijn we druk bezig om een samenwerking met bol.com te realiseren. Het doel is om producten die beschikken over het betrouwbaarheidskeurmerk beter vindbaar te maken door deze mee te nemen in het algoritme. 

 

Hoe het werkt

Eerst testen we je product door de ogen van de consument

Hierbij beoordelen we het product aan de hand van elf waardevolle criteria waarna we een testrapport opmaken.

Samen met het team analyseren we de resultaten

We nemen hierbij de testresultaten van de testpersonen in acht en testen het product nogmaals intern op strenge criteria.

Voldoet het product aan de criteria van het keurmerk?

Dan sturen we het testrapport met de resultaten op samen met het officiële keurmerk certificaat. Je bent nu bevoegd het keurmerk te gebruiken in je listings en website!

Laat geen omzet liggen en verkoop je producten onder een keurmerk die er toe doet

Alle rechten voorbehouden © 2020 Zoomnetic

Bedrijf